K2Network
V2619 20.09.2026 Güncelleme Notları! - Yazdırılabilir Versiyon

+- K2Network (http://k2network.com.tr/Forum)
+-- Forum: TÜRKÇE FORUM (http://k2network.com.tr/Forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Güncelleme Notları (http://k2network.com.tr/Forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Konu: V2619 20.09.2026 Güncelleme Notları! (/showthread.php?tid=138)

V2619 20.09.2026 Güncelleme Notları! - D2K - 09-20-2026

[Resim: header_20092026.png]

Merhaba K2Network ailesi! Bu güncelleme ağırlıklı olarak kasma/takılma, skill geçişleri, envanter ve parti koruması tarafına odaklanıyor. Rogue ve Warrior'da denge değişiklikleri var; Ronark Land'deki parti koruması baştan aşağı elden geçti. İyi oyunlar!

★ ROGUE — Kırmızı Skiller & Görünmezlik Not: Bu değişiklikten sonra kırmızı skillerin hasarları bir süre beklenenden yüksek görünebilir. Canlı veriye göre izliyoruz; gerekirse hot-fix ile anında düzenlenecektir.

◆ WARRIOR — Denge
◆ TÜM SINIFLAR — Skill Akışı
◆ GENIE & PARTİ KORUMASI (Ronark Land)
◆ JURAID
◆ ENVANTER, UPGRADE & CRAFT
◆ PET
◆ PERFORMANS & KARARLILIK
★ K2 PREMIUM — FİYAT GÜNCELLEMESİ
K2 Premium'un yeni satın alma bedeli 500 TL'den 750 TL'ye güncellendi. Ayrıca 250 TL ve 500 TL bakiye paketlerinin satışı kalıcı olarak sona erdi.

Neden?
Bir satıştan gelen paranın tamamı sunucuya kalmıyor. Vergi, kart ve ödeme komisyonları, altyapı ve işletme giderleri bu gelirden çıkıyor. Bunun üstüne bazı ödeme işlemlerinde kötüye kullanım kaynaklı ek masraflar biniyor ve bu masraf paketin tutarına göre değil, işlem başına oluşuyor. Sonuçta düşük tutarlı bir satış, kazandırması gerekirken bütçeden götürebiliyordu. Bu farkı bir süredir kendi cebimden kapatıyordum; bu şekilde sürdürmek mümkün değildi.

Vergi sizden ayrıca alınmıyor.
Çoğu yerde vergi, ödeme ekranında tutarın üstüne eklenir; burada öyle değil. Gördüğünüz tutar ödediğiniz tutardır, kesintilerin hepsi o tutarın içinden karşılanıyor. Verdiğiniz destek tamamen gönüllü bir çaba olduğu için bunu böyle sürdürmek istiyorum.

Kalan kısım nereye gidiyor?
Kesintilerden sonra geriye kalanın tamamı yine sunucuya dönüyor: makine ve altyapı, geliştirme, ve kalıcı reklam/tanıtım bütçesi. Yani aldığınız premium doğrudan sunucunun ayakta kalmasına ve yeni oyuncu gelmesine gidiyor; kimsenin cebine girmiyor.

Özür.
Daha küçük paketlerle destek olmayı tercih eden oyuncularımızın seçeneği azaldı ve premium fiyatı yükseldi. Bundan etkilenen herkesten içtenlikle özür dilerim. Küçük bütçelerle verilen desteğin de benim için değerli olduğunu bilmenizi isterim.

Bu düzenleme yalnız yeni satın almalar için geçerlidir. Mevcut bakiyeniz, daha önce aldığınız geçerli kodlar ve devam eden premium süreniz azalmaz, iptal edilmez.

Ayrıntı ve sık sorulan sorular: Bakiye Paketleri ve Premium Fiyat Güncellemesi

Not: Kırmızı skill hasarları ve Warrior denge değişiklikleri canlı veriye göre izlenmektedir. İstemci çökmesi yaşayan oyuncuların launcher'ı güncel çalıştırıp en son dosyaları aldığından emin olması rica olunur. Sorun yaşarsanız oyun içi Ticket veya Discord üzerinden bildirebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz — K2Network Ekibi.